Įsiminė 2   Atnaujintas Prieš 1 sav.
Engwe Elektrinis dviratis
Nemokamai palyginkite paskolas automobiliui. Ir sutaupykite iki pusės jo kainos.

UAB „Lenders“ atstovauja virš 20 vartojimo kredito davėjų ir veikia kaip priklausomas jų tarpininkas.

Engwe Elektrinis dviratis
Engwe Elektrinis dviratis
Engwe Elektrinis dviratis
Engwe Elektrinis dviratis
+10
Engwe Elektrinis dviratis
1 099 €

Engwe Elektrinis dviratis

1 099 €
+370 664 90111
Naujas
Naudotas/Naujas
Naujas
Tipas
Elektrinis dviratis
Gamintojas
Engwe
Modelis
ENGWE L20 ELEKTRINIS DVIRATIS (J

Komentarai

Xscooters.lt - jūsų patikimas partneris elektrinių dviračių ir paspirtukų remonte bei pardavime! Mūsų komanda yra pasiryžusi suteikti jums aukščiausios kokybės paslaugas, remdamasi ilgamete patirtimi ir profesionalumu. Mes remontuojame ir prižiūrime jūsų įrenginius su meile ir atsidavimu, kad galėtumėte mėgautis nerūpestingais važiavimais. Be to, mes siūlome platų elektrinių dviračių ir paspirtukų asortimentą, kuris atitinka įvairius poreikius ir biudžetus. Susisiekite su mumis šiandien ir atraskite, kaip mes galime padėti jums vėl mėgautis elektrinio dviračio ar paspirtuko važiavimais!
+37066490111
Pajėgus ir Universalaus Naudojimo Elektrinis Dviratis ENGWE L20 JUODA, RAUSVA, BALTA, ŽALIA

ENGWE L20 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško pajėgaus, patikimo ir kompaktiško elektrinio dviračio savo miesto ir lauko nuotykį. Štai pagrindinės charakteristikos:

Galingas Variklis: 750W nominalios galios variklis užtikrina dinamišką važiavimą ir leidžia pasiekti net 45 km/h greitį, suteikdamas jums jėgos ir pasitikėjimo kelionėje.

Didelė Baterija: Su 13Ah 48V talpos baterija, galėsite įveikti net iki 140 km atstumą vienu įkrovimu. Baterija yra lengvai išimama ir gali būti kraunama atskirai nuo dviračio, suteikdama jums papildomą patogumą.

Stabilumas ir Saugumas: Hidrauliniai diskiniai stabdžiai užtikrina greitą ir efektyvų stabdymą, suteikdami jums saugumo jausmą kelionės metu.

Universali Padanga: 20x4" padangos yra skirtos įvairioms kelionėms - nuo miesto gatvių iki laukinių takų. Didelis rato dydis ir plataus protektoriaus dizainas suteikia stabilumą ir saugumą jūsų kelionėms.

Išmanus Valdymas: Integruotas ekranas leidžia stebėti svarbiausius parametrus, tokius kaip greitis, baterijos lygis ir važiavimo režimai, suteikdamas jums visą kontrolę per kelionę.

Reguliuojama Sėdynė: Sėdynė yra pritaikoma pagal jūsų patogumą ir ūgį, užtikrindama komfortišką kelionę net ilgesniuose atstumuose.

ENGWE L20 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina pajėgumą, patikimumą ir kompaktišką dizainą savo elektriniame dviračio pasirinkime. Pradėkite savo nuotykių kelionę su ENGWE L20 jau šiandien!





ENGWE L20 elektrinis dviratis patogiai pritaikomas ir pagal vairuotojo ūgį. Pritaikytas ~155-210 cm ūgio vairuotojams.

Elektrinio dviračio ENGWE L20 išmatavimai:
A) Aukštis - 115 cm
B) Bendras ilgis - 174.3 cm
C) Atstumas tarp vairo ir ašies (reach) - 37 cm
D) Karties aukštis - 43.3 cm
E) Ratų bazė - 115.7 cm
F) Sėdynės aukštis - 82-94 cm

Kaina

1 099 €

Pardavėjo kontaktai

Pardavėjas nepatvirtino tapatybės
+370 664 90111
Vilnius, Lietuva
Atnaujintas: Prieš 1 sav.
Įdėtas: 2024-04-29
Skelbimo ID: 0953659

Rekomenduojami skelbimai

Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti